Štefan Ružička po premiére za Třinec: Tak má vyzerať hokej

NETKY.SK • 12 Február 2015, 16:59 • 2 min
Štefan Ružička po premiére za Třinec: Tak má vyzerať hokej

TŘINEC - Slovenský hokejový útočník Štefan Ružička po nedávnom príchode zo Slovana Bratislava v stredu debutoval v drese Třinca, za vyše 17 minút na ľade dosiahol jednu asistenciu a pomohol tímu k víťazstvu 6:4 v Plzni.

slovakia

left justify in out

"Mužstvo som sledoval už predtým, je super. Jeho hra sa mi páči, zbytočne sa neodovzdávajú puky, hráči si to hádžu. Tak má podľa mňa vyzerať hokej," citoval web iSport.cz čoskoro 30-ročného krídelníka (nar. 17. februára 1985), ktorý podpísal kontrakt do konca sezóny. 

 

Oceláři sú so 101 bodmi suverénne na čele tabuľky Tipsport extraligy, druhý Litvínov ich nazbieral o 14 menej. "Je to príjemné. A v novinách som čítal, že máme šancu prekonať rekord (101, pozn.). Verím, že sa nám to podarí, máme to dobre rozbehnuté. Dúfam, že víťazný duch nám vydrží do konca sezóny," dodal nitriansky odchovanec, ktorý má skúsenosti z NHL aj KHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies