Štefan Mikeš sa stal trénerom Havířova

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 13:34 • 2 min
Štefan Mikeš sa stal trénerom Havířova

HAVÍŘOV - Hokejistov českého prvoligového klubu AZ Havířov povedie od nadchádzajúcej sezóny Slovák Štefan Mikeš. Bývalý tréner Slovana Bratislava či slovenskej reprezentácie do 20 rokov nahradil vo funkcii Jana Danečka. Klub to oznámil na svojej oficiálnej internetovej stránke.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročný Mikeš naposledy viedol tím Kapfenberg Steelers pôsobiaci v druhej rakúskej lige. V minulosti dlhé roky trénoval nemecký Wolfsburg, ktorý doviedol do najvyššej DEL, pôsobil aj v Drážďanoch. Slovenskú "dvadsiatku" priviedol na juniorských MS 2009 v Kanade až do semifinále, obsadil s ňou výborné štvrté miesto. "Je to skúsený tréner, ktorý pôsobil v niekoľkých európskych krajinách a na Slovensku viedol i mládežnícke reprezentácie. Veľmi rád pracuje s mladými hráčmi, je na nich náročný a má rád disciplínu. Veríme, že v Havířove bude odvádzať kvalitnú prácu," uviedol na adresu nového kormidelníka manažér klubu Patrik Rimmel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies