Štefan Martinovič má radosť z nového sitcomu

NETKY.SK • 7 Október 2015, 09:50 • 2 min
Štefan Martinovič má radosť z nového sitcomu

BRATISLAVA - Slovenský herec Štefan Martinovič sa veľmi dobre zabával s kolegami počas nakrúcania sitcomu Svet podľa Evelyn, ktorý už budúcu stredu uvedie televízia Joj.

slovakia

left justify in out

„Myslím, že sme si to všetci naozaj naplno užili a mali sme z toho úprimnú radosť. Bola to taká, ako sa hovorí 'práca zábavou'. Nedá sa to ani lepšie opísať,“ poznamenal v rozhovore pre agentúru SITA.

 

So známou komičkou sa Martinovič po prvý raz stretol až pri nakrúcaní pilotného dielu. „S viacerými kolegami sme sa poznali už predtým - či už zo školy alebo sme spolu hrali v nejakých predstaveniach. S Evelyn som doteraz nemal žiadnu skúsenosť, no už keď sme sa stretli pri pilotnom diele, okamžite sme si sadli,“ podotkol s tým, že je presvedčený, že pripravovaný sitcom zaplní prázdne miesto v slovenskej televíznej produkcii.

 

„Teraz v rôznych projektoch našich konkurenčných televízií fičí taký ten dedinský humor a toto je iné, je to niečo úplne nové, taký veľmi briskný mestský humor s náznakom satiry určený podľa mňa skôr pre mladšiu generáciu,“ priblížil mladý herec.

 

„Mne je takýto druh humoru veľmi blízky. Mám však pocit, že humor je veľmi intímna záležitosť. Každý máme radi niečo iné - sto ľudí, sto chutí a je veľmi ťažké trafiť sa do vkusu všetkým. Povedal by som, že je to priam nemožné. Mladí ľudia sa dnes zároveň smejú úplne iným veciam ako kedysi a myslím, že toto by ich práve mohlo pobaviť. Aj keď na prvých ukážkach sa napokon veľmi nasmiala aj moja mama, takže sa nechám prekvapiť,“ dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona