Štefan Harabin sa vyjadruje ohľadom nominanta do súdnej rady

NETKY.SK • 22 Apríl 2020, 21:55 • 2 min
Štefan Harabin sa vyjadruje ohľadom nominanta do súdnej rady

Bývalý predseda Ústavného súdu SR Ján Mazák by sa mal stať novým členom súdnej rady. Potvrdil to aj súčasný minister hospodárstva SR Richard Sulík po konzultácii s Alojzom Baránikom.

slovakia

left justify in out

Konflikt vyjadrení 

Ešte pred časom, keď Alojz Baránik absolvoval spoločnú diskusiu so Štefanom Harabinom, vyjadril svoj názor, že Harabin bol sudcom komunizmu. "Ja som dlhšie právnik ako vy a to, že vy ste komunistický sudca, neznamená, že ste múdrejší ako ja," vyjadril sa Baránik.

 

V diskusii pritom údajne nevedel reagovať na zmeny zákona vo svojej navrhovanej novele, ktorú na opätovné prerokovanie vrátila do parlamentu aj prezidentka SR Zuzana Čaputová.

 

img

 

Baránikov nominant

Dnes už Pán Alojz Baránik pôsobí ako právny expert politickej strany SaS. Do súdnej rady pritom navrhuje Jána Mazáka, ktorého nomináciu na post predsedu najväčšieho okresného súdu na Slovensku, schvaľoval ÚV KSČ. V tejto fiunkcii nakoniec aj pôsobil. 

 

Harabin sa už pred časom vyjadril 

Už v minulosti sa na sociálnej sieti objavilo video Štefana Harabina, ktorý natočil svoje vyjadrenie o Jánovi Mazákovi. Tvrdil o ňom, že bol jedným zo zakladateľov nebankových spoločností v Košiciach. Ponúkame aj celé vyjadrenie Štefana Harabina.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies