Štefan Hamran vyzdvihol prácu polície počas demonštrácií v Bratislave

NETKY.SK • 18 November 2021, 08:20 • 2 min
Štefan Hamran vyzdvihol prácu polície počas demonštrácií v Bratislave

BRATISLAVA - V putách polície skončilo deväť ľudí. Počas protestov sa zranili dvaja policajti, po ktorých hodili demonštranti pyrotechniku.

slovakia

left justify in out

Dočasný policajný prezident Štefan Hamran poďakoval policajtom, ktorí dohliadali na pokojný priebeh stredajších (17. novembra) zhromaždení v Bratislave a zakročili na miestach, kde to bolo nevyhnutné. Vyzdvihol tiež profesionálnu prácu členov antikonfliktného tímu.

 

 

"Ako som už uviedol, slobodu si nemožno zamieňať s agresiou, vulgarizmami a nenávisťou. Toto odkaz novembra 1989 určite nie je. Touto cestou chcem taktiež zaželať skoré uzdravenie kolegom, príslušníkovi Policajného zboru a bratislavskej mestskej polície, ktorí utrpeli zranenia použitím pyrotechnického materiálu zo strany protestujúcich," uviedol Hamran na sociálnej sieti.

 

Na Deň boja za slobodu a demokraciu sa na viacerých miestach v Bratislave konali protesty, na ktorých sa zúčastňovali stovky ľudí.

 

img

 

Polícia počas nich obmedzila na osobnej slobode z viacerých dôvodov celkovo deväť osôb. Na protestoch došlo tiež k zraneniu dvoch policajtov po tom, ako priamo medzi nich niekto z protestujúcich hodil pyrotechniku.

 

Súvisiaci článok: Protesty v Bratislave si vyžiadali zákrok polície i obmedzenie dopravy




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies