Steep Plast plánuje rozšíriť výrobné priestory v nitrianskom parku

NETKY.SK • 7 December 2015, 11:51 • 2 min
Steep Plast plánuje rozšíriť výrobné priestory v nitrianskom parku

NITRA – Spoločnosť Steep Plast Slovakia, s.r.o., plánuje rozšíriť svoje výrobné priestory v areáli priemyselného parku Nitra – Sever.

slovakia

left justify in out

V priebehu roku 2017 by mala pribudnúť nová skladová hala, ktorá vytvorí s existujúcou výrobnou halou na výrobu plastových komponentov a administratívnou budovou jednotný funkčný celok. Existujúce priestory firmy sa rozšíria o vyše 5200 štvorcových metrov. Počas výstavby, ktorá by sa mala začať počas nasledujúceho roka, bude na stavbe pracovať zhruba 60 pracovníkov. Po spustení prevádzky v novej hale plánuje investor vytvoriť 60 nových stálych pracovných miest pre výrobných pracovníkov v práci na tri zmeny. Predpokladané náklady na rozšírenie prevádzky predstavujú 5 miliónov eur. Projekt je v štádiu posudzovania vplyvov na životné prostredie.

 

Francúzsky investor Steep Plast sa v nitrianskom priemyselnom parku Sever etabloval v roku 2008. Ako v čase výstavby informovalo vedenie spoločnosti, výstavba závodu je rozdelená na tri etapy. V prvej, už ukončenej etape, preinvestovala spoločnosť 5 miliónov eur. Steep Plast Slovakia, s.r.o., sa zaoberá výrobou plastových dielov pre automobilový priemysel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona