Steenkampovú v utorok pochovali, smútiaci žiadajú tvrdý trest

NETKY.SK • 19 Február 2013, 12:48 • 2 min
Steenkampovú v utorok pochovali, smútiaci žiadajú tvrdý trest

Steenkampovú v utorok pochovali, smútiaci žiadajú tvrdý trest - Krimi Zatiaľ čo juhoafrický atlét obvinený z vraždy Oscar Pistorius stál v utorok v Pretórii pred súdom, v pobrežnom meste Port Elizabeth sa uskutočnil pohreb jeho zastrelenej priateľky Reevy

slovakia

left justify in out

img

Zatiaľ čo juhoafrický atlét obvinený z vraždy Oscar Pistorius stál v utorok v Pretórii pred súdom, v pobrežnom meste Port Elizabeth sa uskutočnil pohreb jeho zastrelenej priateľky Reevy Steenkampovej.

Steenkampovej telo previezli v čiernom katafalku do krematória v Port Elizabeth, kde sa uskutočnila súkromný obrad. Smútiaci dav žiadal tvrdý trest pre paralympijského šampióna, ktorý čelí obvineniam z minulotýždňovej vraždy Steenkampovej. 

"Bez pochýb. Je nebezpečný pre verejnosť. Bude nebezpečný pre svedkov, musí ostať vo väzbe. Už ukázal, aký nebezpečný môže byť po tom, čo spravil Reeve," agentúra Reuters citovala Gavina Ventera, bývalého džokeja, ktorý pracoval pre otca Steenkampovej.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies