Steaua odmietla uvoľniť hráčov do rumunskej reprezentácie

NETKY.SK • 26 Január 2016, 09:12 • 2 min
Steaua odmietla uvoľniť hráčov do rumunskej reprezentácie

BUKUREŠŤ - Vedenie FC Steaua Bukurešť nechce uvoľniť svojich hráčov pre potreby rumunskej futbalovej reprezentácie, ktorú v rámci prípravy na majstrovstvá Európy čaká zimný kemp v Turecku a neoficiálne zápasy. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Tréner národného tímu Anghel Iordanescu nominoval šesť hráčov úradujúceho majstra - brankára Florina Nitu, obrancov Paula Pappa a Alina Toscu a stredopoliarov Alexa Chipciua, Adriana Popu a Mihaia Pintiliiu. Vedenie klubu uviedlo, že na zápasy, ktoré nefigurujú v kalendári FIFA, uvoľní maximálne troch hráčov.

 

"Všetci, alebo nikto. Rozhodnutie Steauy nemá nič s fair play. Musia rešpektovať potreby reprezentácie, ktorá sa pripravuje na majstrovstvá Európy," povedal Iordanescu. Situácia znepokojila aj ďalšie kluby, prezident Pandurii Targu-Jiu Narcis Raducan pohrozil, že keď Steaua nepustí svojich hráčov, zareaguje rovnako.

 

Rumuni sa na EURO predstavia v A-skupine proti domácemu Francúzsku, Albánsku a Švajčiarsku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona