Steaua Bukurešť má nového trénera, Galca strieda Reghecampfa

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 13:43 • 2 min
Steaua Bukurešť má nového trénera, Galca strieda Reghecampfa

BUKUREŠŤ - Vedenie rumunského futbalového majstra Steaua Bukurešť angažovalo na post hlavného trénera svojho bývalého hráča Constantina "Costela" Galcu. Ten nahradí vo funkcii Laurentia Reghecampfa, ktorý po zisku dvoch rumunských titulov kývol na lukratívnu ponuku klubu Al-Hilal zo Saudskej Arábie.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný bývalý stredopoliar, ktorý počas aktívnej hráčskej kariéry obliekal aj dresy španielskych klubov - RCD Mallorca, Espanyol Barcelona, Villarreal CF, Real Zaragoza a CD Almeria, pôsobil predtým ako tréner pri B-tíme Almerii a rumunskej reprezentačnej sedemnástky. 

 

"Toto je dôležitý moment pre mňa a urobím všetko preto, aby Steaua žiarila," uviedol Galca, ktorý podpísal dvojročný kontrakt. "Myslím, že každý tréner by chcel pôsobiť v Steaue, je to symbol Rumunska. Nemám v pláne robiť mnoho zmien v klube, pretože Reghecampf odviedol skvelú prácu. Našim hlavným cieľom je kvalifikovať sa do skupinovej fázy Ligy majstrov," dodal Galca, ktorý bol v rokoch 1993 - 2005 celkovo 68-násobným reprezentantom Rumunska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies