Sťažnosť Vladimíra W. už postúpila polícia prokuratúre

NETKY.SK • 21 Október 2016, 12:13 • 2 min
Sťažnosť Vladimíra W. už postúpila polícia prokuratúre

BRATISLAVA - Sťažnosť slovenského futbalového reprezentanta a obvineného Vladimíra W., ktorý mal údajne riadiť motorové vozidlo pod vplyvom alkoholu, už polícia postúpila príslušnému dozorujúcemu prokurátorovi.

slovakia

left justify in out

"Sťažnosť bola vo štvrtok 20. októbra postúpená dozorujúcemu prokurátorovi," uviedla dnes pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

 

Polícia reprezentanta 3. októbra obvinila, ale po viac ako 30 hodinách ho prepustila z cely predbežného zadržania na slobodu. Podľa vtedajšieho vyjadrenia Juraja Kuráňa, obhajcu Vladimíra W., pre TASR je obvinenie založené len na výpovedi jedného svedka, a to príslušníka polície. Z ďalších výpovedí troch svedkov vyplýva, že Vladimír W. motorové vozidlo nešoféroval. To vyšetrovateľ údajne odignoroval. Prípad dozoruje Okresná prokuratúra Bratislava 1.

 

Vladimír W. údajne nešoféroval automobil, ktorý v nedeľu 2. októbra ráno v Bratislave zastavila policajná hliadka. Podľa Kuráňa ho polícia šikanovala a robila nátlak pri dychovej skúške a odbere krvi.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies