Stávkujúci v Anglicku mohol mať £273,000, rozhodol sa však pre predčasnú výplatu tiketu

NETKY.SK • 13 August 2015, 19:30 • 2 min
Stávkujúci v Anglicku mohol mať £273,000, rozhodol sa však pre predčasnú výplatu tiketu

LONDÝN – Istý stávkujúci v Anglicku bol sám prekvapený z toho, ako mu vychádzajú prekvapivé výsledky Ligového pohára, keď mal na tikete zakrúžkovaných už 10 zápasov z 11. Rozhodol sa pre predčasnú výplatu výhry, ktorú mu ponúkla stávková kancelária, neskôr to však oľutoval...

slovakia

left justify in out

Online stávkujúci vyhral v stredu takmer £50,000, keď na tiket vsadil iba päť libier a natipoval 11 zápasov, avšak svoj čin neskôr oľutoval.

 

Začiatkom sezóny je na ostrovoch už tradične na programe aj Ligový pohár a už od utorka tipujúci skúšali svoje šťastie. Jeden z nich mal však naozaj šťastnú ruku, keď vybral spolu 11 zápasov a vsadil ich na jeden tiket za päť libier. Desať z nich bolo na programe už v utorok a stávkujúci ich trafil dokonale. V tej chvíli mu stávková kancelária Coral ponúkala za jeho tiket hotovosť £49.989,24. Samozrejme, sú to veľmi slušné peniaze za jeden večer.

Posledný zápas medzi Portsmouthom a Derby County bol na programe až v stredu večer a stávkujúci potreboval na svoju celkovú výhru opäť prekvapivé víťazstvo domáceho tímu a jeho celková výhra by činila astronomických £273.800.

 



Nakoniec sa ukázalo, že stávkujúci urobil chybu, keď prijal predčasnú výplatu výhry od stávkovej kancelárie, keďže Portsmouth prekvapujúco zdolal Derby County 2-1. Stávková kancelária Coral potvrdila túto stávku aj na svojom Twitteri a určite si vydýchli, že stávkujúci nepočkal do konca posledného zápasu na tikete.

 



Čo by ste urobili vy, zobrali predčasnú výhru alebo by ste riskovali, že nemusíte mať nakoniec nič? Tak či onak, necelých 50.000 libier je suma, ktorá by zmenila život nejednému človeku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies