Stávkarská mafia sa pokúsila v ČR ovplyvniť trinásť zápasov

NETKY.SK • 3 December 2013, 14:26 • 2 min
Stávkarská mafia sa pokúsila v ČR ovplyvniť trinásť zápasov

PRAHA - Stávkarská mafia sa v nedávnej minulosti pokúsila údajne ovplyvniť 13 futbalových zápasov v piatich rôznych českých súťažiach. Jedným z podozrivých duelov mal byť aj marcový súboj prvej ligy medzi Teplicami a Českými Budějovicami. Informáciu priniesol server aktualne.cz s odvolaním sa na nemenované zdroje. Polícia odmietla informácie komentovať.

slovakia

left justify in out

Podľa ďalších českých médií išlo o stávkarskú mafiu s koreňmi v Ázii, ktorá v stretnutí Teplíc s Budějovicami vsadila na to, že padnú viac ako dva góly. Duel sa skončil výhrou severočeského tímu 4:0. Ďalším cieľom gangu bol údajne júnový druholigový súboj HFK Olomouc - Vlašim, v ktorom domáci vyhrali 4:0. Tipovalo sa zrejme práve na štyri strelené góly. Polícia sa údajne zaujíma aj o pohárový zápas z minulého novembra medzi Teplicami a Domažlicami.

Ďalej sú podozrivé tri stretnutia ČFL (Kladno - Chrudim, Roudnice - Česká Lípa, Strakonice - Převýšov), teda tretej najvyššej českej súťaže, a sedem duelov Juniorskej ligy (Olomouc - Táborsko, Táborsko - Sparta, Ostrava - Táborsko, Plzeň - Teplice, Jihlava - Příbram, Olomouc - Teplice, Jihlava - Sparta).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona