Stavjaňa už neverí v Pálffyho príchod

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 18:01 • 2 min
Stavjaňa už neverí v Pálffyho príchod

NITRA - Tréner extraligového hokejového klubu HK Nitra Antonín Stavjaňa už príliš neverí možnému príchodu legendárneho útočníka Žigmunda Pálffyho do mužstva spod Zobora.

slovakia

left justify in out

Kormidelník Nitry to uviedol na tímovom webe pri príležitosti pondelkového začiatku druhej fázy prípravy na novú sezónu. "Keď sa niečo takto vlečie, väčšinou to nedopadne dobre. Ak niečo chcete, tak si za tým idete a nemusíte okolo toho robiť žiadne manévre. Čím viac sa čas naťahuje, tým je šanca menšia. Skôr si teda myslím, že tento príchod nedopadne dobre," povedal Stavjaňa na margo dlho rozoberaného návratu 'skalického grófa' na súťažný ľad po boku kamaráta Jozefa Stümpela v Nitre.

 

Hokejisti úradujúceho vicemajstra prvýkrát vykorčuľujú na ľad až 28. júla, dovtedy sa budú pripravovať na suchu. "Marek Slovák si natiahol nejaký úpon na nohe a bude chodiť len do posilňovne. Roman Tománek má tiež trochu narazenú nohu, takže naplno ju zaťažiť nemôže. Jožko Stümpel chýba takisto, zatiaľ je v Amerike. Ostatní sú v poriadku,“ prezradil kouč Stavjaňa a doplnil: "Amerického obrancu Becka očakávame v budúcom týždni, pripojí sa až na ľade. Prebiehajú aj rokovania o príchode brankára, ale iné nové informácie nemám. Podpisom Jura Štefanku je podľa mňa káder už dostatočne naplnený. Necítime potrebu brať za každú cenu ďalších a ďalších hráčov." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies