Staviť na kvalitu sa oplatí!

NETKY.SK • 11 September 2020, 14:31 • 2 min
Staviť na kvalitu sa oplatí!

Určite poznáte staré známe príslovie, že nie sme takí bohatí, aby sme si kupovali lacné veci. Najmä, keď ide o oblečenie alebo produkt, ktorý by mal slúžiť niekoľko rokov.

slovakia

left justify in out

Pravdepodobne sme sa viacerí poučili z takejto kúpy a radšej si „priplatíme“ za kvalitu. A pokiaľ investujeme  do overenej značky, budeme mať istotu, že nám daná vec vydrží čo najdlhšie.

 

Talianska kvalita zo severu

O severnom polárnom kruhu počul určite každý z nás. Ale málokto vie, ako sa tieto slová povedia vo fínskom jazyku. Ak ste sa už niekedy stretli s módnou značkou Napapijri, tak práve jej názov znamená v preklade severný polárny kruh. A verte, že Severania nemajú iba vynikajúce filmy a seriály, ale aj kvalitné oblečenie pre mužov, ženy i deti. Výroba odevov tejto značky sa však uskutočňuje v krajine módy – v Taliansku.

 

Vďaka príjemnému materiálu, štýlovému dizajnu a vzhľadu, si oblečenie Napapijri obľúbia všetci moderní muži i ženy. Vyberať si môžete z ponuky letného i zimného oblečenia alebo aj z doplnkov, ako sú opasky, čiapky či šiltovky. Ak je vašou prioritou pri kúpe oblečenia kvalita, rozhodne neoľutujete, keď investujete do tejto obľúbenej talianskej značky so severskými koreňmi.

 

Nielen oblečenie, ale aj životný štýl

Presne pred štyridsaťjeden rokmi uzrela svetlo sveta prvá kolekcia dnes už veľmi populárnej módnej značky Tom Tailor. Dovolíme si tvrdiť, že nie je to iba značka. Tom Tailor je jednoducho životný štýl.

Zo začiatku išlo iba o pánsku módu a ženy mohli len tíško závidieť. No dočkali sa „svojho“ oblečenia aj ony, hoci až o dvadsať rokov neskôr. V súčasnosti sa Tom Tailor prezentuje ako športové módne oblečenie, takže si určite prídu na svoje všetci milovníci ležérneho a zároveň štýlového oblečenia. Z bohatej ponuky si rozhodne vyberú muži i ženy, ktorí si potrpia na kvalitu a štýl.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona