Stav Tracyho Morgana sa po autonehode zlepšuje

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 11:18 • 2 min
Stav Tracyho Morgana sa po autonehode zlepšuje

LOS ANGELES - Zdravotný stav amerického herca a komika Tracyho Morgana, ktorého 7. júna hospitalizovali po vážnej hromadnej autonehode, sa postupne zlepšuje. Vo štvrtok to uviedol jeho hovorca.

slovakia

left justify in out

"Hoci Tracy zostáva v kritickom, hoci stabilizovanom stave, neustále vykazuje známky zlepšenia. Jeho lekári sú optimistickí," vyhlásil hovorca.

 

K spomínanej autonehode došlo v noci z piatka na sobotu v štáte New Jersey, keď do autobusu, v ktorom sa viezol 45-ročný Morgan a ďalších šesť osôb, narazil zozadu kamión. Náraz vyvolal hromadnú kolíziu šiestich vozidiel. V autobuse sa viezol aj komik James "Jimmy Mack" McNair, ktorý nehodu neprežil, Morgan a ďalšie dve osoby sa zranili. Morgan utrpel množstvo zranení vrátane zlomenín stehennej kosti, nosa a niekoľkých rebier a v kritickom stave ho previezli do Robert Wood Johnson Hospital, kde mu následne operovali nohu. Šoféra kamiónu Kevina Ropera obvinili z usmrtenia a ublíženia na zdraví, on však svoju vinu poprel. Momentálne ho stíhajú na slobode, keďže zaplatil kauciu 50-tisíc dolárov (v prepočte približne 37-tisíc eur). 

 

Tracy Morgan sa stal známym vďaka účinkovaniu v televíznej šou Saturday Night Live a tiež seriálu Štúdio 30 Rock (2006 - 2013), za výkon v ktorom ho v roku 2006 nominovali na cenu Emmy. Okrem toho sa objavil v snímkach Jay a mlčanlivý Bob vracajú úder (2001), Hlava štátu (2003), Za mrežami (2005), Superhrdina (2008), Deep in the Valley (2009) či Poliši (2010). Svoj hlas prepožičal aj Luizovi v animovaných snímkach Rio (2011) a Rio 2 (2014). V roku 1996 mu diagnostikovali cukrovku a v roku 2010 podstúpil transplantáciu obličky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona