Stav Bobbi Kristiny Brown sa nezlepšuje, tvrdí jej stará mama

NETKY.SK • 10 Máj 2015, 11:24 • 2 min
Stav Bobbi Kristiny Brown sa nezlepšuje, tvrdí jej stará mama

USA - Zdravotný stav dcéry zosnulej americkej speváčky a herečky Whitney Houston Bobbi Kristiny Brown, ktorá sa v apríli prebrala z niekoľkomesačnej kómy, sa nezlepšuje.

slovakia

left justify in out

Pre reláciu Entertainment Tonight to uviedla jej stará mama Cissy Houston. „Je na tom stále rovnako. Nijako sa to nezlepšuje. Zatiaľ žije, no akokoľvek sa Boh rozhodne, som pripravená akceptovať to. Nemôžem s tým nič urobiť. Je to v jeho rukách a ja to chápem,“ uviedla.


Dvadsaťdvaročnú Bobbi Kristinu našiel 31. januára v bezvedomí vo vani jej partner Nick Gordon spolu s kamarátom Maxom Lomasom. Muži jej poskytli kardiopulmonálnu resuscitáciu a zavolali záchranku. Tá ju previezla do nemocnice v meste Roswell v Georgii, kde ju uviedli do umelého spánku. Po niekoľkých dňoch ju potom premiestnili do Emory University Hospital v Atlante, kde podstúpila tracheotómiu. Bobbi Kristinu koncom februára prebrali z kómy, no po tom, ako mala záchvaty, ju opäť uviedli do umelého spánku. Od marca sa nachádza v nemenovanom stredisku v Georgii, kde sa koncom apríla prebrala z umelého spánku a lekári ju odpojili od prístrojov zabezpečujúcich jej vitálne funkcie.


Poručníkmi Bobbi Kristiny Brown sa stali jej otec Bobby Brown a jej teta Pat Houston. Rozhodol o tom sudca s tým, že dvojica bude mať na starosti rozhodnutia o zdravotnej starostlivosti. O právnické a majetkové záležitosti sa zas bude starať právnička Bedelia Hargrove. V piatok o tom informovali právni zástupcovia Bobbyho Browna a Pat Houston.


Obdobnú situáciu zažila rodina aj pred troma rokmi. Spomínanú Whitney Houston našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona