Štátnym tajomníkom rezortu hospodárstva má byť od 10.júla Rastislav Chovanec

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 15:12 • 2 min
Štátnym tajomníkom rezortu hospodárstva má byť od 10.júla Rastislav Chovanec

BRATISLAVA - Štátnym tajomníkom rezortu hospodárstva SR má byť s účinnosťou od 10. júla 2014 Rastislav Chovanec. Vyplýva to z návrhu Ministerstva hospodárstva (MH) SR, ktorý by mala na svojej stredajšej (9. 7.) schôdzi prerokovať a schváliť vláda SR.

slovakia

left justify in out

Chovanca na poste štátneho tajomníka avizoval už po svojom menovaní do funkcie ministra hospodárstva SR Pavol Pavlis (Smer-SD) 3. júla. "Určite budem meniť obidvoch štátnych tajomníkov. Jedného už mám vybratého, tak, ako bolo oznámené. Bude ním Rastislav Chovanec. O druhom, ktorý by sa mal venovať energetike, ešte rokujem," oznámil vtedy nový šéf MH SR.

 

Vládny kabinet sa bude zaoberať aj návrhom na post vedúceho služobného úradu Ministerstva hospodárstva SR. Z tejto funkcie by mal odvolať 9. júla Martina Holáka a s účinnosťou od 10. júla vymenovať nového vedúceho služobného úradu MH SR Romana Kováča.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona