Štátna ZSSK chce modernizovať vozne aj rušne, cenu odhaduje na 52,8 milióna eur

NETKY.SK • 13 Január 2015, 14:34 • 2 min
Štátna ZSSK chce modernizovať vozne aj rušne, cenu odhaduje na 52,8 milióna eur

BRATISLAVA - Štátna Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) chce modernizovať vozne aj rušne. Podľa oznámení vo vestníku verejného obstarávania vyhlásila dva tendre, ktorých celková odhadovaná cena je vo výške 52,8 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

V prípade súťaže na modernizáciu vozňov chcú železničiari upraviť 13 kusov vozňov radu B s následnou možnou opciou na ďalších 22 kusov. Majú byť modernizované na klimatizované veľkopriestorové osobné vozne 2. triedy v prevedení s priestorom pre bicykle. 
     

ZSSK odhaduje cenu za zákazku vo výške 26,95 milióna eur bez DPH. Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 2. marca 2015. Kritériom pre výber víťaza bude ekonomicky najvýhodnejšia ponuka a dodávka nebude spolufinancovaná z eurofondov.
     

Tender na úpravu rušňov sa týka modernizácie štyroch kusov jednosystémových rušňov radu 163 s možnosťou uplatnenia si opcie na ďalších sedem kusov jednosystémových rušňov radu 163 na dvojsystémové. Železničná spoločnosť odhaduje cenu za zákazku vo výške 25,85 milióna eur bez DPH. Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 2. marca 2015. Kritériom pre výber víťaza bude rovnako ekonomicky najvýhodnejšia ponuka a projekt nebude spolufinancovaný z eurofondov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies