Štátna TV odmietla obvinenia z podielu na útoku v Burgase

NETKY.SK • 19 Júl 2012, 09:50 • 2 min
Štátna TV odmietla obvinenia z podielu na útoku v Burgase

Štátna TV odmietla obvinenia z podielu na útoku v Burgase - Politika Iránska štátna televízia odmietla dnes obvinenia z podielu Teheránu na samovražednom bombovom atentáte na izraelských turistov na letisku v bulharskom letovisku Burgas, pri ktorom zahyn

slovakia

left justify in out

img

Iránska štátna televízia odmietla dnes obvinenia z podielu Teheránu na samovražednom bombovom atentáte na izraelských turistov na letisku v bulharskom letovisku Burgas, pri ktorom zahynulo najmenej osem ľudí.
      Komentár zverejnený dnes na webovej stránke televízie označil vyjadrenia izraelského premiéra Benjamina Netanjahua a ďalších izraelských predstaviteľov, podľa ktorých stál sa útokom Teherán, za "smiešne" a "senzačné".
      Podľa iránskej štátnej televízie sú obvinenia zo strany Izraela pokusmi zdiskreditovať Irán a jeho spojencov vrátane Sýrie, citovala agentúra Associated Press.
      Iránske úrady doposiaľ nevydali k stredajšiemu útoku oficiálne stanovisko.  

Zdroj: TASR       



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona