Statham by mal podľa Bettanyho zvážiť dvojníka, jeho rolu by zahrala aj jeho stará mama

NETKY.SK • 17 September 2015, 15:51 • 2 min
Statham by mal podľa Bettanyho zvážiť dvojníka, jeho rolu by zahrala aj jeho stará mama

BRATISLAVA - Angličan Paul Bettany sa vyjadril, že jeho krajan Jason Statham by mal pouvažovať nad hereckým dvojníkom, ktorý by ho nahradil počas filmových dialógov.

slovakia

left justify in out

Herec tak reagoval na Stathamovo vyhlásenie, že úlohu v marvelovskom filme by zvládla aj jeho stará mama, "potrebovala by na to iba zelené plátno, dákych dablérov a plášť".


Predstaviteľ Visiona vo filme Avengers 2: Vek Ultrona (2015) vyslovil svoj názor počas vystúpenia v americkej talkshow Conan. "Je úžasný v tom, čo robí. Ja by som to nedokázal. Je to pravda, snažím sa a robím toľko kaskadérskych kúskov, koľko dokážem, ale sú chvíle, keď je to príliš nebezpečné a príliš náročné," uviedol. "Ak ale príde naozaj náročná scéna s naozaj náročnými dialógmi, mohli by pouvažovať nad zaobstaraním hereckého dvojníka pre Jasona Stathama," dodal. Zároveň vtipne poznamenal, že ak by mal Stathama stretnúť, pre istotu by so sebou priviedol aj svojho dabléra.


Štyridsaťštyriročný Paul Bettany je známy z filmov Príbeh o rytierovi (2001), Čistá duša (2001), Master and Commander: Na opačnom konci sveta (2003), Dogville (2003), Wimbledon (2004), Da Vinciho kód (2006), Légia (2010), Turista (2010) či Transcendencia (2014). V troch filmoch o Iron Manovi a v komiksovke Avengers: Pomstitelia prepožičal hlas Jarvisovi. V roku 2015 sa predstavil aj v úlohe Visiona v spomínanej snímke Avengers 2: Vek Ultrona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies