Štát vyhlásili tender za 5,5 milióna eur na prípravu volieb

NETKY.SK • 23 Apríl 2013, 11:13 • 2 min
Štát vyhlásili tender za 5,5 milióna eur na prípravu volieb

BRATISLAVA - Štát sa už pripravuje na sériu volieb. Rezort vnútra spúšťa tender na technickú asistenciu pri voľbách, ktoré čakajú Slovensko najbližšie štyri roky. Hodnota takýchto služieb je 5,5 milióna eur, uvádza sa vo vestníku verejného obstarávania.

slovakia

left justify in out

Ministerstvo vnútra vo verejnej súťaži hľadá spoločnosť, ktorá bude pomáhať úradom zabezpečovať voľby a prípadné referendá. Firma má robiť podklady pre tlač, tlačiarenské služby, knihárske a baliace práce, logistiku, dopravné služby a distribúciu tlačovín ako napríklad volebné obálky a kartónové produkty na vybavenie volebných miestností. Zákazka sa týka tohtoročných volieb do orgánov samosprávnych krajov, ďalej voľby prezidenta, voľby do Európskeho parlamentu a volieb do orgánov samosprávy obcí, ktoré čakajú Slovensko v roku 2014 a tiež parlamentných volieb v roku 2016. S víťaznou firmou uzavrú rámcovú dohodu na štyri roky. Pri súťaži má rozhodnúť najnižšia cena, lehotu na prijímanie žiadostí o súťažné podklady stanovili na 13. mája. 

Ešte na jeseň zverejnil rezort vnútra zámer obstarať výrobu volebných tlačovín. Len hlasovacích lístkov na všetky spomínané voľby bude podľa rezortu treba viac než 120 miliónov kusov a voličských preukazov približne 2,6 milióna kusov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies