Štát finančne podporí 30 školských projektov zameraných na ekológiu

NETKY.SK • 18 Jún 2019, 14:25 • 2 min
Štát finančne podporí 30 školských projektov zameraných na ekológiu

BRATISLAVA - Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR podporí sumou 50-tisíc eur 30 projektov.

slovakia

left justify in out

Školy získajú finančné prostriedky vo výške od 474 do 2000 eur. TASR o tom informoval odbor komunikácie a protokolu rezortu školstva.

 

"Do výzvy rezortu školstva sa prihlásilo v stanovenom termíne celkovo 169 projektov s požiadavkou na sumu 302.100 eur, čo viac ako šesťnásobne prekročilo vyčlenený objem finančných prostriedkov na tejto rozvojový projekt," priblížil rezort školstva.

 

img

 

Finančné prostriedky sa poskytnú žiadateľom prostredníctvom príslušného odboru školstva okresného úradu v sídle kraja a vyšším územným celkom prostredníctvom ministerstva. Všetky aktivity podporených projektov musia byť ukončené najneskôr do 30. novembra. Zoznam podporených projektov je zverejnený na internetovej stránke rezortu školstva.

 

img

 

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR pozitívne hodnotí zvyšujúci sa záujem základných a stredných škôl zapájať sa do projektov s environmentálnou tematikou, ako aj ich rastúcu kvalitatívnu úroveň.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies