Šťastná moderátorka: Miriam Šmahel Kalisovej sa narodila dcérka!

NETKY.SK • 18 November 2013, 10:17 • 2 min
Šťastná moderátorka: Miriam Šmahel Kalisovej sa narodila dcérka!

BRATISLAVA - Moderátorka Miriam Šmahel Kalisová a jej manžel Martin Šmahel sa stali v sobotu rodičmi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná bývalá moderátorka Nočných televíznych novín priviedla na svet dcéru, ktorej dali meno Mia. Dievčatko sa narodilo predčasne, keďže Kalisová mala rodiť až začiatkom decembra. "Obe sme v absolútnom poriadku a pôrod bol tá najúžasnejšia a najkrajšia udalosť, akú sme zažili," uviedla moderátorka pre portál Topky.sk.

Miriam Kalisová a Martin Šmahel sa zosobášili vlani 28. júla v záhrade zrekonštruovaného kaštieľa zo 16. storočia v Oponiciach neďaleko Nitry. Na svadbe sa zúčastnilo približne sto hostí, vrátane blízkej rodiny, známych, ale aj prominentných tvárí. Medzi nimi nechýbal moderátorkin bývalý kolega Karol Farkašovský. Tridsaťjedenročný Šmahel už vtedy vyhlásil, že by radi mali potomka. Začiatkom júna potom moderátorka na sociálnej sieti Facebook prezradila, že čakajú prvého potomka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies