Starý otec ochránil svoju vnučku pred tromi mužmi, ktorí ju chceli znásilniť, jedného z nich zabil

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 10:01 • 2 min
Starý otec ochránil svoju vnučku pred tromi mužmi, ktorí ju chceli znásilniť, jedného z nich zabil

LUMBERTON – Šesťdesiatsedemročný muž vystrelil na troch zlodejov, pričom jedného z nich zabil po tom, čo sa vlámali k nemu domov a chceli znásilniť jeho vnučku.

slovakia

left justify in out

Traja maskovaní muži vtrhli do domu v meste Lumberton v americkom štáte Severná Karolína. Dôchodcovi chcel vykradnúť byt a znásilniť jeho 19-ročnú vnučku.

 

Starému otcovi sa jednému z nich podarilo vytrhnúť z ruky zbraň a následne vystreliť pričom zabil dvadsaťročného Lee Faisona a zranil zranil Brandona Carvera Stephensa a Jamara Hawkinsa. Jeden z páchateľov však stihol vystreliť aj na starého otca, ktorý sa momentálne nachádza v nemocnici v kritickom stave.

 

Lee Faiston

 

img

 

Brandon Carver Stephens

 

img

 

Jamar Hawkins

 

img

 

Podľa Anthony Thompsona, šerifa z Robeson County, sa incident začal asi o 10 večer, kedy maskovaní muži zaklopali na dvere domu, kde žije starý otec s jeho ženou a ich 19-ročnou vnučkou.

 

Starého otca spolu s jeho manželkou zobrali do izby a prinútili ho otvoriť sejf. Potom sa pokúsili znásilniť ich vnučku. Statočný starý otec však vytrhol jednému z nich zbraň a strelil všetkých troch. Jeden z páchateľov však vystrelil naspať a niekoľkokrát ho trafil.

 

Trojica odišla z miesta činu v zlatom Cadillacu a neskôr sa dvaja z nich objavili v nemocnici McLeod v meste Dillon. Tam ich zadržala polícia. Mrtvého Lee Faisona našli v aute.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies