Starý dobrý Manny sa pripravoval na Vargasa po nociach

NETKY.SK • 25 Október 2016, 11:13 • 2 min
Starý dobrý Manny sa pripravoval na Vargasa po nociach

LAS VEGAS - Filipínsky boxer Manny Pacquiao sa po prvých mesiacoch v úrade senátora môže už stopercentne vrhnúť do prípravy na súboj so šampiónom organizácie WBO vo welterovej váhe Jessiem Vargasom. Američanovi bude čeliť v sobotu 5. novembra v Las Vegas. Do USA pricestoval na záverečnú fázu tréningu až počas uplynulého víkendu.

slovakia

left justify in out

"Popri práci v senáte nie je ľahké nájsť si chvíľu na box. Musel som deliť čas medzi viaceré povinnosti," povedal teraz už viac politik ako športovec, ktorý do svojej agendy senátora zaradil aj úsilie o obnovenie trestu smrti. Na najbližších pár týždňov si od služby verejnosti oddýchne, môže sa vyventilovať v ringu. Ešte v apríli po víťaznom zápase nad Američanom Timothym Bradleym pritom naznačil, že s boxom je koniec. Po naplnení svojich politických ambícií sa rozhodol pre návrat.

 

Podľa trénera Freddieho Roacha je jeho zverenec v solídnej forme. Vraj ju naberal najmä po nociach. "Už dlho nebol na tom lepšie. Je oveľa agresívnejší. Vracia sa starý dobrý Manny Pacquiao," hlásil Roach.

 

Pacquiao sa tento rok staral o rozruch najmä vo svojej predvolebnej kampani. Firma Nike s ním rozviazala zmluvu po tom, ako povedal, že homosexuáli sú horší ako zvieratá. V súčasnosti je zase spojencom nového prezidenta Rodriga Duterteho, podľa ktorého by sa krajine viac darilo bez spojenectva s USA. "Všetko je v poriadku. Prezident svoje vyhlásenie o vzťahu medzi USA a Filipínami vysvetlil," povedal Pacquiao, ktorý si väčšinu zo svojich miliónových príjmov vyboxoval práve v Spojených štátoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies