'Starú dámu' spasil gól Llorenteho v úplnom závere

NETKY.SK • 2 December 2013, 14:00 • 2 min
'Starú dámu' spasil gól Llorenteho v úplnom závere

TURÍN - Taliansky futbalový majster Juventus Turín má po tvrdo vybojovanom triumfe 1:0 nad Udinese na čele tabuľky Serie A po 14. kolách trojbodový náskok na druhý AS Rím. Ten síce ešte v tejto sezóne v lige neprehral, v nedeľu ale remizoval v Bergame 1:1, čo je pre neho už štvrtá remíza v ročníku.

slovakia

left justify in out

"Stará dáma" hrala na domácom štadióne bez platiacich divákov vo dvoch sektoroch, ktoré tak naplnilo 12.200 školákov. Juventus pykal za fanúšikov, ktorí pred dvoma týždňami v zápase s Neapolom skandovali na hráčov hostí urážlivé heslá.

Domáci stratili už v 15. minúte skúseného tvorcu hry Andreu Pirla, ktorý si zranil koleno a musel ho nahradiť mladý Francúz Paul Pogba. V prvom dejstve zahodil dve šance Argentínčan Carlos Tevez a domáci brankár Gianlugi Buffon tiež podržal spoluhráčov viacerými dobrými zákrokmi. O všetkom rozhodol v prvej minúte nadstaveného času Španiel Fernando Llorente, ktorého hlavička znamenala šiestu výhru "zebier" za sebou. "Som veľmi šťastný, pretože to bol veľmi ťažký zápas. Nevedeli sme nájsť spôsob, ako streliť gól. Napokon sa nám to podarilo až úplne na konci a bol to skvelý moment. Vždy chceme vyhrať, a teraz sa nám to podarilo až na konci, keď sme sa ohromne snažili. Bolo skvelé vidieť všetky tie deti v hľadisku," citovala agentúra DPA španielskeho útočníka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona