Štart Robbena proti Juventusu je otázny

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 17:14 • 2 min
Štart Robbena proti Juventusu je otázny

MNÍCHOV - Bayern Mníchov sa v stredajšom odvetnom zápase osemfinále futbalovej Ligy majstrov proti Juventusu Turín bude asi musieť zaobísť bez Arjena Robbena. Holandský krídelník je nachladnutý a v utorok netrénoval.

slovakia

left justify in out

Tréner Pep Guardiola v utorok na tlačovej konferencii nevedel povedať, či bude Robben k dispozícii. V prvom zápase v Turíne viedli Bavori 2:0, ale duel sa napokon skončil nerozhodne 2:2. "Stačí nám aj bezgólová remíza, alebo výsledok 1:1, ale spoliehať sa na to nebudeme," povedal francúzsky krídelník Frank Ribery. "V každom zápase chceme vyhrať a dať čo najviac gólov. Čaká nás mimoriadne silný súper, musíme hrať trpezlivo a s rozumom," dodal.

 

Juventus nastúpi bez stredopoliara Claudia Marchisia, obrancu Giorgia Chielliniho a útočníka Paula Dybalu, ale podľa zakončovateľa Bayernu Roberta Lewandowského to nebude mať vplyv na hru Turínčanov. "Talianske tímy sa nikdy nevzdávajú. Chýbajú im traja hráči zo základu, ale majú široký káder a dokážu ich nahradiť," povedal poľský kanonier.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona