Štart budúcoročnej Vuelty po troch rokoch opäť v Galícii

NETKY.SK • 11 September 2015, 15:12 • 2 min
Štart budúcoročnej Vuelty po troch rokoch opäť v Galícii

MADRID - Hoci sa ešte neskončil aktuálny ročník cyklistických pretekov Vuelta a Espaňa, na verejnosť sa dostali už plány trasy budúcoročnej edície.

slovakia

left justify in out

Posledné podujatie Grand Tour v sezóne odštartuje po troch rokoch v Galícii na severozápade Španielska, najpravdepodobnejším dátumom je 20. august. V tomto regióne by sa mali uskutočniť úvodné štyri etapy, začne sa zrejme tradične tímovou časovkou. "Celý čas sa pôjde už po asfalte," predznamenal v piatok šéf pretekov Javier Guillen. Tohtoročná tímová jazda proti chronometru vyvolala nespokojné reakcie u cyklistov, pretože trasa viedla aj cez pieskové úseky. Zvyšok Vuelty Guillen odmietol predstaviť, neoficiálne zdroje hovoria o zavítaní do Baskicka a samozrejme Pyrenejí. Celkový profil pretekov by mal byť podobný tohtoročnému, záver niektorej z etáp na vrchole stúpania príde už asi počas prvého týždňa. V programe bude pravdepodobne len jedna individuálna časovka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona