Staršiu Nemku ubytovali v zariadení pre utečencov. Čo myslíte, ako dopadla?

NETKY.SK • 26 Február 2018, 18:53 • 2 min
Staršiu Nemku ubytovali v zariadení pre utečencov. Čo myslíte, ako dopadla?

So 61-ročnou Angelou O. z Mníchova sa život nemaznal. V posledných rokoch zažila rozvod, vážne ochorela a tiež prišla o byt. Jediné, čo jej zostalo, bolo presťahovanie sa do domova pre utečencov v mníchovskej štvrti Riem, píše TZ. Tam sa však stala obeťou zločinu.

slovakia

left justify in out

"Znásilnili ma," hovorí Angela. Údajný útočník Afričan Nahom T. (22) žil v miestnosti oproti. Všetky obvinenia popiera, píše server Stredoevropan.cz.

 

Podľa obžaloby Afričan na ženu zaútočil v jej spálni a zrazil ju k zemi. "Chcel pohlavný styk aj za cenu násilia," hovorí prokurátor. "Dotýkal sa jej na prsiach a bozkával ju." 

 

"Dookola som ho žiadala, aby prestal," vypovedala Angela. "Stalo sa to uprostred noci. Vrátila som sa z toalety a bola ešte ospalá. Zatlačil ma do mojej miestnosti. Spadla som bruchom na zem. Zaľahol ma, nemohla som sa hýbať."

 

Kričala nie, aby ju nechal a volala o pomoc. Nikto ju nepočul. Snažila sa aj udierať ho, napriek tomu ju brutálne znásilnil. Keď bolo po všetkom, vybehla von a zavolala na tiesňovú linku. Nasledujúci deň si polícia prišla pre muža. 

 

"Len som jej chcel pomôcť, pretože stála pred svojimi dverami a potácla sa," tvrdil na súde. "Pomohol som jej dovnútra a odišiel." 

 

Podľa obžaloby sa však našlo na tele mnoho jeho stôp DNA. Ako sa tam dostali, bude musieť vysvetľovať na súde.

 

Súdia ho však na slobode a keďže bývajú na rovnakej adrese, Angela ho denne stretáva na chodbe...

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies