Staršia dcéra Obamovcov ukončila stredoškolské štúdium, mladšia má 15 rokov

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 11:28 • 2 min
Staršia dcéra Obamovcov ukončila stredoškolské štúdium, mladšia má 15 rokov

WASHINGTON - Rodina amerického prezidenta Baracka Obamu dosiahla ďalší životný míľnik: staršia dcéra Obamovcov Malia prevezme dnes diplom o ukončení stredoškolského štúdia na súkromnej elitnej škole Sidwells Friends School vo Washingtone. A ich druhá dcéra Sasha dnes oslávi 15. narodeniny, informovala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Prezident povedal, že mu je do plaču, keď pomyslí na to, že Malia dokončila strednú školu. Preto tiež odmietol pozvanie, aby prehovoril na slávnostnom ukončení štúdia v jej škole, ktorú navštevovali aj deti amerických prezidentov Billa Clintona, Richarda Nixona a Theodora Roosevelta.


V talkshow moderátorky Ellen DeGeneresovej pred časom vyjadril obavy z chvíle, keď Malia opustí rodinné hniezdo. "Malia je viac ako pripravená odísť, ale ja nie som pripravený na jej odchod," uviedol Obama o staršej dcére, ktorá 4. júla oslávi 18. narodeniny.

 

V novembri už bude môcť prvýkrát hlasovať v prezidentských voľbách - o nástupcovi svojho otca.

 

Malia sa rozhodla pre vysokoškolské štúdium na Harvardovej univerzite. Nastúpi tam však až na jeseň 2017, pretože po skončení strednej školy si nechá rok voľna. Čo mieni dovtedy robiť, sa zatiaľ na verejnosť nedostalo.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona