Starší muž sa zastrelil na hlavnom aténskom námestí

NETKY.SK • 4 Apríl 2012, 11:20 • 2 min
Starší muž sa zastrelil na hlavnom aténskom námestí

Starší muž sa zastrelil na hlavnom aténskom námestí - Krimi Starší Grék sa dnes smrteľne postrelil na aténskom námestí Syntagma, najrušnejšom verejnom priestranstve v krajine. Dôvod jeho samovraždy nie je jasný, informovala grécka polícia.

slovakia

left justify in out

Starší Grék sa dnes smrteľne postrelil na aténskom námestí Syntagma, najrušnejšom verejnom priestranstve v krajine. Dôvod jeho samovraždy nie je jasný, informovala grécka polícia.
      Muž vo veku 77 rokov obrátil proti sebe zbraň neďaleko vchodu do metra na námestí, ktoré bolo počas raňajšej dopravnej špičky plné ľudí dochádzajúcich do práce. Polícia uviedla, že pri tele nenašli žiaden odkaz.
      Námestie Syntagma, ležiace pri budove gréckeho parlamentu, je hlavným miestom verejných protestov v Grécku. Krajinu sužuje vážna finančná kríza a za uplynulé dva roky prísnych úsporných opatrení, rastúcej nezamestnanosti a prehlbujúceho sa hospodárskeho poklesu v nej zaznamenali výrazný nárast samovrážd.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies