Starší manželský pár nepotešil svoju poisťovňu: Vydali sa na dovolenku a prihodilo sa im toto!

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 17:00 • 2 min
Starší manželský pár nepotešil svoju poisťovňu: Vydali sa na dovolenku a prihodilo sa im toto!

Päťdesiate výročie svadby staršieho manželského páru nedopadlo podľa predstáv.

slovakia

left justify in out

Mala to byť krásna dlhá dovolenka, ktorú si manželský pár z Austrálie plánoval mesiace dopredu. Svoju zlatú svadbu sa totiž rozhodli osláviť veľkolepo a chceli si splniť svoj cestovateľský sen.

 

Dobrodružstvo Jeffreyho a jeho ženy sa začalo v Dubaji, odkiaľ sa presunuli do Atén a následne do Barcelony. Dovtedy bolo všetko v relatívnom poriadku. Po tom, ako sa presunuli do ďalšej destinácie - Talianska, nastali problémy.  Jeffrey v minulosti prekonal legionársku chorobu a zápal pľúc. Následky týchto problémov naplno prepukli práve tu, pričom vyústili do enfyzému pľúc. Z tohto dôvodu musel byť okamžite prevezený do nemocnice. Najskôr strávil dva týždne v špecializovanom zariadení v Neapole, potom ho na ďalší mesiac presunuli do bežnej nemocnice. V talianskych zdravotníckych zariadeniach takto prežil 47 dní, čo stálo neuveriteľných 140 673 eur!

 

Jeff a jeho žena boli, našťastie, poistení. Senior sa vyjadril, že keď pred odchodom z Austrálie uvažoval o poistení, rozhodol sa pre neho najmä kvôli svojej žene, ktorá má večne nejaké ťažkosti. Nakoniec sa však situácia vyvŕbila úplne inak a pacientom sa stal on sám. Na základe svojej skúsenosti upozorňuje všetkých cestovaťeľov na to, aby určite nezanedbali poistenie, pretože človek nikdy nevie, čo sa mu môže prihodiť.

 

So svojim astronomickým účtom za zdravotnú starostlivosť sa stal najdrahším poistencom - cestovateľom za rok 2017.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies