Starostlivosť o vlasy v lete

NETKY.SK • 7 Júl 2012, 14:32 • 2 min
Starostlivosť o vlasy v lete

Starostlivosť o vlasy v lete - Pre ženy Určite stavte na prirodzenosť. Počas leta dajte vašim vlasom prestávku od peny, laku, gélu, tupírovania a sušenia fénom.

slovakia

left justify in out

img

 Určite stavte na prirodzenosť. Počas leta dajte  vašim vlasom prestávku od peny, laku, gélu, tupírovania a sušenia fénom. Zdravé a lesklé vlasy sú vždy moderné a štýlové. 

Chcete byť trendy?
Stavte ne vlnky a tieňovanie melírom  na dlhých vlasoch, ktoré pekne vyniknú pri každom pohybe hlavy. Počas teplých dní vlasy stiahnite  do uzla a ozdobte neonovými gumičkami:) povinná výbava na tohtoročné leto.

Chuť na zmenu? 
Pre brunetky sú ideálne odtiene hlbokej bronzovej a karamelovej, pre blondínky odtiene béžovej a medovej.

Povinná výbava na dovolenku:
Ak sa chystáte stráviť dovolenku na pláži, nezabudnite si so sebou zobrať prípravok na vlasy s UV filtrom, ktorý ochráni ich vitalitu. Intenzívne slnko a morská alebo chlórovaná voda v bazéne poškodzujú a vysušujú vlasy, preto je lepšie, ak si farbenie a strihanie naplánujete až po návrate z dovolenky.Taktiež sa nezaobídete bez vyživného balzámu a šampónu,HYDRATÁCIA! 
Cenné rady:
Používajte ochranný prípravok na vlasy s filtrom. Na pláži noste klobúčik alebo šatku. Po kúpeli (v mori alebo v bazéne) vlasy opláchnite a rozčešte. Blonďavé alebo odfarbované vlasy obzvlášť zle znášajú intenzívne slnko, chlór a morskú vodu. Vyhýbajte sa preto ich viacnásobnému namočeniu počas dňa, alebo počas kúpania noste kúpaciu čiapku. Nezabudnite používať balzam na suché alebo farbené vlasy.
Môžete použiť aj horúci olejček na vlasy. Zohrejte dávku prípravku v piesku, naneste na vlasy a zopnite. Po návrate z pláže si umyte vlasy ako zvyčajne, ďalší výživný prípravok už nenanášajte.
Domáce recepty:
Olivový olej (nasýtené mastné kyseliny) alebo vajcia (lecitín, proteíny) výborne ošetrujú vlasy. 20-minútový zábal z olivového oleja vlasom navráti lesk.
Elektrizovanie vlasov počas letu:
Na vlhké vlasy naneste výživný prípravok, vlasy neoplachujte. To pomôže udržať vo vlasoch vlhkosť počas letu lietadlom, kde je suchý vzduch. Vďaka tomu budú vaše vlasy mäkké a ľahko ich upravíte. 

Zdroj:redakcia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies