Starostka Isinbajevová otvorila olympijskú dedinu v Soči

NETKY.SK • 31 Január 2014, 12:56 • 2 min
Starostka Isinbajevová otvorila olympijskú dedinu v Soči

SOČI - Majsterka sveta v skoku o žrdi Jelena Isinbajevová slávnostne otvorila olympijskú dedinu v Soči. Ruská atlétka je starostkou ubytovacích kapacít v prímorskej olympijskej dedine.

slovakia

left justify in out

Isinbajevová chce, aby sa jej športoví kolegovia cítili v Rusku ako doma. "Urobíme všetko, aby sa vám v Rusku páčilo a zažili ste ruskú pohostinnosť," povedala Isinbajevová. V prímorskej olympijskej dedine prichýlia 2000 športovcov a členov ich sprievodu. Isinbajevová do Soči pricestovala vo štvrtok a hneď sa tým pochválila na svojom profile na Instagrame. V dejisku ZOH sa chce stretnúť s vedeniami všetkých výprav a členmi Medzinárodného olympijského výboru a zároveň chce riešiť všetky problémy s ubytovaním športovcov. "Je pre mňa cťou, že ma vybrali do tejto funkcie," dodala Isinbajevová.

Na ZOH v Soči budú mať účastníci k dispozícii aj ďalšie dve dediny v oblasti Červenej Poľany, ktorá je vzdialená od pobrežia Čierneho mora približne 50 km. Ich starostkou bude Svetlana Žurovová. Športovci majú v dedinách k dispozícii aj fitnescentrum, kino, knižnicu či koncertnú sálu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies