Starostka francúzskeho mesta sa ospravedlnila za prvoaprílový žart, nikto sa nesmial

NETKY.SK • 3 Apríl 2018, 17:01 • 2 min
Starostka francúzskeho mesta sa ospravedlnila za prvoaprílový žart, nikto sa nesmial

BRATISLAVA - Svojrázny zmysel pre humor prejavila cez sviatky starostka severofrancúzskeho mesta Beauvais, ktorá v nedeľu prostredníctvom Facebooku aj Twitteru oznámila, že v jej meste postaví obrovskú predajňu švédsky nábytkársky gigant IKEA.

slovakia

left justify in out

Starostka Caroline Cayeux to obyvateľom 54-tisícového mesta zvestovala ako "senzačnú správu" a sľúbila im, že tento projekt im zabezpečí štyritisíc nových pracovných miest. Keď po niekoľkých hodinách priznala, že to bol len prvoaprílový žart, nikto sa nesmial a sociálne siete zaplavili len samé negatívne komentáre.

 

 



Starostka sa v utorok za svoj prvoaprílový žartík ospravedlnila a uznala, že "nebol veľmi podarený", dodala však, že tá časť, ktorá hovorila o štyroch tisícoch nových pracovných miest, bola pravdivá.

Niektorí obyvatelia mesta však nemali pre jej žarty žiadne pochopenie a jeden z nich jej na Twitteri adresoval nasledovný príspevok: "V budúcich voľbách vás budeme všetci voliť. Prvý apríl!"
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona