Starosta Rotterdamu má obavu z násilností, zakázal alkohol

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 12:06 • 2 min
Starosta Rotterdamu má obavu z násilností, zakázal alkohol

ROTTERDAM - Starosta holandského Rotterdamu Ahmed Aboutaleb zakázal na nedeľu predaj alkoholu v okolí štadióna De Kuip pre obavu z ďalších násilností v súvislosti s možným titulom pre miestny Feyenoord v najvyššej domácej futbalovej súťaži Eredivisie. Minulú nedeľu viedlo vyčíňanie fanúšikov k stovke zatknutí.

slovakia

left justify in out

Feyenoord prehral v mestskom derby 0:3 s Excelsiorom a skomplikoval si cestu za prvým primátom od roku 1999. Pred záverečným 34. kolom však stále má všetko vo svojich rukách, keďže vedie o bod pred Ajaxom Amsterdam. Privíta Heracles Almelo, rival sa predstaví na trávniku tímu Willem II. Tilburg (zhodne o 14.30 h).

Radnica Rotterdamu očakáva, že prenos zo zápasu na veľkoplošných obrazovkách v meste bude sledovať dovedna približne 37 000 ľudí bez vstupenky na štadión. Sprevádzať to budú prísne bezpečnostné opatrenia. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies