Starosta Los Angeles pri oslavách prestrelil: Zaspieval aj sľúbenú 'Milujem LA'

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 11:21 • 2 min
Starosta Los Angeles pri oslavách prestrelil: Zaspieval aj sľúbenú 'Milujem LA'

LOS ANGELES - Starosta amerického mesta Los Angeles Eric Garcetti to pri pondelkových oficiálnych oslavách zisku prestížneho Stanleyho pohára hokejistami LA Kings poriadne prehnal, keď sa v príhovore pred tisíckami fanúšikov nechal uniesť a použil vulgarizmus.

slovakia

left justify in out

Garcetti pred hráčmi, vedením Kings a približne 19-tisíc fanúšikmi, ktorí sa zhromaždili pri hale Staples Center, do televíznych kamier uviedol: "V politike sú dve pravidlá. Nikdy sa nenechaj odfotografovať s alkoholickým nápojom v ruke a nikdy nenadávaj. Dnešok je však skurvene veľký deň." Tm z Los Angeles získal v piatok cennú hokejovú trofej druhýkrát za posledné tri sezóny. Slová starostu dav vyburcovali a Garcettiho odmenili potleskom postojačky. Na situáciu pohotovo zareagoval prezident LA Kings pre obchodné operácie Luc Robitaille a zažartoval: "Poprosil by som našich hráčov, aby nenadávali." Videozáznam z prešľapu starostu Los Angeles za niekoľko minút obletel celé Spojené štáty americké.

 

Jedným z prvých kritikov Garcettiho slov bol expert na politickú komunikáciu Thomas Hollihan z Juhokalifornskej univerzity. "Toto skutočne povedal? Od zvoleného politika majú ľudia vyššie očakávania, či už ide o rétoriku alebo celkové správanie. Musí si uvedomiť, že jeho slová nepočujú iba hokejoví fanúšikovia, ale dostanú sa aj k starším paniam v zabudnutom údolí," uviedol Hollihan. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies