Starosta dal Slovanu košom, uprednostnil Trenčín

NETKY.SK • 18 Júl 2017, 14:27 • 2 min
Starosta dal Slovanu košom, uprednostnil Trenčín

Trenčín - Skúsený slovenský obranca Tomáš Starosta bude pokračovať v hokejovej kariére v Dukle Trenčín. Tridsaťšesťročný bek dokončil v drese "vojakov" už minulý ročník, teraz sa s tipsportligistom dohodol na predĺžení spolupráce.

slovakia

left justify in out

Starosta sa už s hráčmi Dukly pripravuje na novú sezónu. "Rozhodoval som sa medzi Slovanom a Trenčínom, ale viac ma to ťahalo sem. Stretol som sa s vedením, dohodli sme sa na podmienkach a som veľmi rád, že budem pôsobiť v Trenčíne," uviedol Starosta, ktorému sa počas pôsobenia v Salavate Julajev Ufa (KHL) podarilo v sezóne 2010/2011 vyhrať Gagarinov pohár.

 

V Rusku si obliekal aj dresy Neftechimiku Nižnekamsk a Jugry Chanty-Mansijsk. Uplynulé tri sezóny hral za Slovan Bratislava, minulú však zakončil v materskej Dukle. V trenčianskej šatni bude patriť k najskúsenejším hokejistom. "Či to budem ja, Branko Radivojevič, alebo ktokoľvek zo starších hráčov, rozhodne, keď niekto z mladších bude chcieť poradiť, budeme tu pre nich. Radi im pomôžeme, aby skúsenosti, ktoré sme my získali, mohli byť odovzdané ďalej," dodal Starosta.

 

Ten štartoval na ZOH 2014 v Soči a štyroch MS, z Helsínk 2012 si odniesol striebornú medailu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies