Starosta Brescie chcel od migrantov ubytovaných v meste manuálnu pomoc. Čo myslíte, ako to dopadlo?

NETKY.SK • 19 Jún 2018, 09:55 • 2 min
Starosta Brescie chcel od migrantov ubytovaných v meste manuálnu pomoc. Čo myslíte, ako to dopadlo?

BRESCIA - Starosta talianskej Brescie Marco Zatti požiadal migrantov ubytovaných v meste, aby priložili ruku k dielu a pomohli upraviť jednu z turistických cestičiek. A ich odpoveď?

slovakia

left justify in out

Zatti poslal oficiálnu žiadosť prefektovi, ktorý je so žiadateľmi o azyl v priamom spojení, ale späť dostal pekne drzú reakciu, píše server bresciaoggi.it.


Ani jeden z azylantov nechcel pomôcť, pretože podľa nich Zatti neurobil dosť, aby jednému z nich vybavil povolenie k pobytu. Zatti ich obvinenia odmieta. Nemohol nič robiť, pretože azylant nespĺňal potrebné podmienky.


Sklamaný starosta tak vzal sám lopatu, rýľ a hrable a s pomocou dvoch domácich dobrovoľníkov cestičku upratali, uzatvára server stredoevropan.cz. 


Ako konštatuje jedna z diskutujúcich, byť starostkou ona, po tomto by azylantom nedala jedlo. To by však dopadla zle, to by ju ľavicoví aktivisti ušliapali zaživa...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies