Starosta asistoval, Ružička zaznamenal čestný úspech Spartaka v Rige

NETKY.SK • 22 November 2011, 01:58 • 2 min
Starosta asistoval, Ružička zaznamenal čestný úspech Spartaka v Rige

Starosta asistoval, Ružička zaznamenal čestný úspech Spartaka v Rige

slovakia

left justify in out

img

V nedeľnajšom programe hokejovej KHL zvíťazil Traktor Čeľabinsk nad CSKA Moskva 2:1. V drese hostí si v bráne výborne počínal slovenský gólman Rastislav Staňa, ktorý zneškodnil 30 striel domácich, no ani to na body nestačilo. 
Podobnú štatistiku úspešnosti zákrokov mal aj ďalší slovenský gólman Ján Lašák v bránke Amuru Chabarovsk, ale ani on sa z bodov netešil. Lašák si poradil s 32 strelami hráčov Avangardu Omsk, no domáci napriek tomu vyhrali 3:2. 
Štatistiku kanadského bodovania si vylepšil o jednu asistenciu slovenský obranca Tomáš Starosta, ktorého Jugra Chanty-Mansijsk zvíťazila nad Novosibirskom 4:1. Rovnako o jeden bod za prihhrávku si svoje osobné štatistiky vylepšil aj Štefan Ružička, ale jeho Spartak Moskva prehral na ľade Dinama Riga 1:4.
Hokejisti Spartaka Moskva prehrali v Lotyšsku na ľade Dinama Riga 1:4, keď čestný úspech hostí zaznamenal slovenský útočník Štefan Ružička.

Výsledky - KHL: 
Avantgard Omsk – Amur Chabarovsk 3:2 /J. Lašák za hostí chytal do 59. min/, Avtomobilist Jekaterinburg – Dinamo Minsk 4:2, Metallurg Magnitogorsk - Metallurg Nižnekamsk 2:1, Traktor Čeľabinsk - CSKA Moskva 2:1 /R. Staňa za hostí chytal celý zápas/, Jugra Chanty-Mansijsk - Sibir Novosibirsk 4:1 /T. Starosta za domácich 0+1/, Dinamo Riga - Spartak Moskva 4:1 /Š. Ružička za hostí 0+1/, Víťaz Čechov - Severstaľ Čerepovec 1:3.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies