Staronovým trénerom Nitry Ivan Galád

NETKY.SK • 4 Január 2017, 16:11 • 2 min
Staronovým trénerom Nitry Ivan Galád

NITRA - Staronovým trénerom futbalistov FC Nitra stal Ivan Galád. Asistovať mu bude Ján Bíreš, vedúcim mužstva sa stane Igor Demo.

slovakia

left justify in out

Galád si zasadne na lavičku druholigistu už po tretí raz vo svojej trénerskej kariére. V Nitre pôsobil najskôr v rokoch 2003 až 2007, keď pomohol klubu k návratu do najvyššej súťaže. Do mesta pod Zoborom sa vrátil o dva roky neskôr, s tímom si vybojoval účasť v predkole Európskej ligy UEFA.

 

"Ja som nastavený inak, akoby prichádzam po prvý raz. Pozerám sa len dopredu, na to, čo nás čaká. Klub sa nachádza vzhľadom na tabuľkové postavenie v náročnej situácii, ktorú sa všetci pokúsime zlepšiť. S vedením sme si stanovili jasný cieľ, ktorý je vo všeobecnosti známy, a teda postup do najvyššej slovenskej súťaže v určitom časovom horizonte. Naplniť naše ambície sa nám podarí po vhodnom doplnení kádra," vyjadril sa Galád pre oficiálnu klubovú webstránku.

 

Na lavičke Nitry vystriedal po 15 mesiacoch Róberta Barboríka. Galád naposledy pôsobil ako kormidelník druholigových Borčíc. Futbalistom Nitry patrí po jesennej časti II. ligy skupiny Západ štvrté miesto so ziskom 32 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona