Staronový šoubiznisový pár? Terrence Howard sa opäť zasnúbil s bývalou manželkou Mirou Pak

NETKY.SK • 26 December 2018, 13:55 • 2 min
Staronový šoubiznisový pár? Terrence Howard sa opäť zasnúbil s bývalou manželkou Mirou Pak

BRATISLAVA - Americký herec Terrence Howard sa zasnúbil s bývalou manželkou Mirou Pak, s ktorou sa pred viac ako tromi rokmi rozviedol.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný rodák z Chicaga sa s radostnou správou pochválil na službe Instagram, kde zverejnil fotografie zo zásnub aj snímky diamantového snubného prsteňa z dielne klenotníka Bena Ballera.

 


"Máme predstavu o tom, aký dlhý by mal byť život, ale vieme, aký krátky dokáže byť. Trvalo mi 45 rokov, než som ťa našiel, ale teraz ťa mám v mojom 50. roku. Po tvojom boku strávim večnosť a modlím sa, aby si každý našiel toho jedného, vďaka ktorému je na celú večnosť kompletný, pretože to znamená všetko. Milujem ťa," vyznal sa Howard Pak vo videu, ktoré tiež zverejnil na Instagrame.

Howard a Pak, ktorá je jeho treťou manželkou, sa po prvý raz zosobášili v roku 2013. V júli 2015 sa však v tajnosti rozviedli. Dvojica má spolu dvoch synov - trojročného Qirina a dvojročného Heroa. Howard bol v minulosti ženatý aj s Lori McCommas, s ktorou má dcéry Heaven, Aubrey a syna Huntera, a s Michelle Ghent

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas 🎄 Thank you @johntsiavis @merrellhollis @jeanneyangstyle for making this happen!

Príspevok, ktorý zdieľa Terrence Dashon Howard (@theterrencehoward),


Terrence Dashon Howard si zahral vo filmoch ako Agent v sukni (2000), Hartova vojna (2002), Ray (2004), Crash (2004), Štyria bratia (2005), Zbohatni alebo zdochni (2005), Niet návratu (2007), Lovci tieňov (2007), Iron Man (2008), Mládeži neprístupné (2013), Komorník (2013) alebo Miluj suseda svojho (2014). V súčasnosti účinkuje v seriáli Empire (2015). Za výkon v snímke Hustle a Flow (2005) ho nominovali na Oscara či Zlatý glóbus. Na konte má tiež štúdiový album Shine Through It (2008).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies