Starenku (77) dorezal nožničkami a okradol!

NETKY.SK • 15 Október 2013, 11:43 • 2 min
Starenku (77) dorezal nožničkami a okradol!

BRATISLAVA - Prepadol starenku, nožničkami ju dorezal na tvári, 28-ročného Juraja obvinili z lúpeže a porušovania domovej slobody.

slovakia

left justify in out

Mladý muž vtrhol do rodinného domu v Lednických Rovniach v Púchovskom okrese v nedeľu popoludní. Najskôr kopal do vchodových dverí domu, potom prebehol cez záhradu, vyštveral sa na okno, rozbil ho a vošiel dnu. Sedemdesiatsedemročnú majiteľku domu vtlačil do obývačky a vyhrážal sa jej zabitím, ak mu nedá peniaze. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, to, čo našiel v peňaženke, sa mu málilo, dôchodkyňu zvalil na posteľ a dusil ju vankúšom. Zo stolíka potom zobral malé nožničky a babičku porezal na tvári. Vyčerpaná a vysilená dôchodkyňa mu nakoniec dala obálku so 150 eurami. Prepadnutá žena utrpela drobné povrchové poranenia na tvári. Jurajovi za prepad dôchodkyne, teda tzv. chránenej osoby, hrozí trest na sedem až dvanásť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies