Starenka prežila pád zo siedmeho poschodia

NETKY.SK • 28 Január 2020, 17:27 • 2 min
Starenka prežila pád zo siedmeho poschodia

O obrovskom šťastí môže hovoriť 76-ročná Barbara Hellerová z New Yorku. Tá v piatok vypadla z okna svojho bytu na siedmom poschodí.

slovakia

left justify in out

Život jej zachránili krabice s ovocím a zeleninou, ktoré sa zhodou okolností nachádzali na ulici.

 

Jedná sa o malý zázrak

Desivý pád z bytu na siedmom poschodí zabrzdili krabice naložené mrkvou, cibuľou, hruškami a limetkami, ktoré v tú chvíľu stáli pred obchodom na prízemí a čakali na uskladnenie. Podľa Charlesa Hellera, bývalého manžela Hellerovej, zabrzdil pád okrem krabíc tiež plastový prístrešok na prvom poschodí.

 

Skončila síce so zlomenou panvou, polámanými rebrami a prepichnutými pľúcami, ale okrem toho, že prežila, neutrpela ani poranenia hlavy.

 

img

 

Cudzie zavinenie je vylúčené
Už pred pádom nebola žena v dobrej kondícii. Podľa exmanžela sa Hellerová zotavovala po operácii chrbta a mohla sotva chodiť.

 

V piatok bola v byte Kelly Blueová, ktorá sa v poslednej dobe o svoju kamarátku a jej domácich miláčikov starala. Podľa Blueovej sa Hellerová, ktorá trpí chronickou pľúcnou chorobou, šla k oknu nadýchať čerstvého vzduchu. Keď sa z okna naklonila, spadla dolu.

 

"Nevidela som priamo ten pád, ale počula som ranu a bežala sa pozrieť, čo sa stalo. Vybehla som na terasu a najskôr mi ani neprišlo, že je to ona. Potom mi to ale došlo a myslela som si, že je mŕtva. Bežala som dolu, kde už jej dávali ostatní prvú pomoc," uviedla Blueová.

 

Hellerová bola po príchode záchrannej služby pri vedomí a bola prevezená v stabilizovanom stave do nemocnice. Policajné vyšetrovanie vylúčilo možnosť cudzieho zavinenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies