Staré Mesto rozdalo 250 vianočných balíčkov

NETKY.SK • 24 December 2013, 15:30 • 2 min
Staré Mesto rozdalo 250 vianočných balíčkov

BRATISLAVA - Mäsové aj mliečne výrobky, zeleninu, ovocie, ale aj sladkosti a iné prekvapenia – to všetko mohli Staromešťania nájsť vo vianočnom balíčku.

slovakia

left justify in out

Bratislavská mestská časť Staré Mesto pripravila na Štedrý deň vianočný darček pre Staromešťanov. Do Staromestskej výdajne si prišli prevziať vianočné balíčky s potravinami, sladkosťami či iným tovarom. Mestská časť Staré Mesto tak pomohla vyše 250 seniorom, rodinám s deťmi alebo osamelým občanom.

Mäsové aj mliečne výrobky, zeleninu, ovocie, ale aj sladkosti a iné prekvapenia – to všetko mohli Staromešťania nájsť vo vianočnom balíčku. Dnes ich rozdávala starostka mestskej časti Bratislava-Staré Mesto Táňa Rosová. „Som veľmi rada, že sme takto spríjemnili mnohým Staromešťanom Štedrý deň a verím, že aj vďaka Starému Mestu budú mať pokojné a hojné Vianoce,“ uviedla starostka mestskej časti Bratislava-Staré Mesto Táňa Rosová. Staromestskú výdajňu otvorila mestská časť Bratislava-Staré Mesto 13. decembra. Je otvorená trikrát v týždni od pondelka do stredy, sídli na Medenej ulici č.2 v priestoroch staromestského úradu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona