Staré Mesto ponúka v centre Bratislavy divadelnú i exotickú tanečnú zábavu

NETKY.SK • 7 August 2012, 06:35 • 2 min
Staré Mesto ponúka v centre Bratislavy divadelnú i exotickú tanečnú zábavu

Staré Mesto ponúka v centre Bratislavy divadelnú i exotickú tanečnú zábavu - Kultúra V rámci svojho Staromestského kultúrneho leta pripravila táto mestská časť v centre Bratislavy pestrú ponuku programov v 32. týždni.

slovakia

left justify in out

img

V rámci svojho Staromestského kultúrneho leta pripravila táto mestská časť v centre Bratislavy pestrú ponuku programov v 32. týždni. Dnes o 19. hodine pokračuje v Zičiho paláci cyklus Letné čítanie s Gorilou, kde sa s vlastnou tvorbou predstavia dvaja autori.
      "Samo Marec je najčítanejší slovenský bloger, ktorý píše pre sme.sk a humno.sk. Vypočujeme si aj úryvok z jeho pripravovanej knihy. Rado 0ndřejíček písal pre kultový portál inzine.sk. Spoluzakladal humno.sk a minulý rok mu vyšla kniha Homo Asapiens," uviedol pre TASR Ernest Huska z oddelenia kultúry Starého Mesta. Zároveň dodal, že o 18. hodine sa začne tancovačka na terase pred hotelom Carlton s programom Štrnky brnky Maji Velšicovej.
      Aj nasledujúci deň bude zábavný, keď Divadlo West na nádvorí Zičiho paláca uvedie hru Bistro na esempe. Zuzana Tlučková, Jožo Pročko a Dušan Cinkota v komédii návštevníkov zavedú do malého bistra na námestí, kde sa odohrávajú neuveriteľné príbehy dnešných dní. Jeho majiteľka sa denne stretáva s bizarnými postavami súčasnosti, ktoré zneužívajú dôverčivosť ľudí na ich okrádanie pomocou klamstiev a podvodov.
      Ďalšie dva večery budú hudobné. Vo štvrtok (9.8.) na nádvorí Zičiho paláca s rockovou i sférickou hudbou sa predstaví violončelista Slavomír Repaský so svojou skupinou. S exotickými tanečnicami i nástrojmi bude v piatok (10.8.) pútať pozornosť na Hviezdoslavovom námestí indonézsky súbor Gamelan a bambusový orchester. Koncert bude s podporou Veľvyslanectva Indonézskej republiky.
      V sobotu (11. 8.) na Hviezdoslavovom námestí nielen mužov poteší o 18. hodine dámska skupina Afrodite so známymi filmovými, muzikálovými a populárnymi skladbami. Následne (o 19.30 h) možno nielen obdivovať, ale sa aj za dve hodiny naučiť argentínske tango. Postarajú sa o to členovia tanečnej školy DanceArt. Nedeľný večer spríjemní melódiami dvojica Miro Rajt a Matej Vrábel hrou na cimbal a klavír.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies