Starček naletel krásnej neznámej, babička falošnému vnukovi

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 10:27 • 2 min
Starček naletel krásnej neznámej, babička falošnému vnukovi

NITRA – Zbili ho mafiáni a súrne potrebuje peniaze, na tieto slová naletela falošnému vnukovi 78-ročná babička z obce Neded v okrese Šaľa, prišla o šesťtisíc eur.

slovakia

left justify in out

Neznámy muž jej zavolal v sobotu a plačlivým hlasom jej rozpovedal, čo sa mu stalo. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, vystrašená dôchodkyňa mu povedala, že doma má len šesť tisícok. Potom už nasledoval overený trik, po peniaze poslal svojho kamaráta. Žena až neskôr pochopila, že sa stala obeťou podvodu.

 

O peniaze prišiel aj 86-ročný starček z obce Plášťovce v Levickom okrese. Toho zase okradla žena, ktorú k sebe pozval na návštevu. Ako uviedla Bruchterová, neznáma sa predstavila ako Eržika, bola veľmi milá a starého pána pozvala na obed. Až keď sa Štefan po príjemne strávenom dni vrátil domov a zistil, že mu zmizlo tritisíc eur, pochopil, že ho krásna neznáma okradla. Polícia znovu upozorňuje hlavne starších ľudí, aby boli opatrní a nedôverovali cudzím ľuďom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies