Starček (88) zaplatil za svoju dôveru: Okradli ho o 3 500 eur!

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 12:55 • 2 min
Starček (88) zaplatil za svoju dôveru: Okradli ho o 3 500 eur!

BRATISLAVA/DUBNICA NAD VÁHOM - Policajti pátrajú po žene, ktorá minulú stredu okradla 88-ročného starčeka z Dubnice nad Váhom.

slovakia

left justify in out

Dôchodcovi sa predstavila ako pracovníčka poisťovne a oznámila mu, že mu priniesla stoeurový poplatok. Použila overený trik, chcela rozmeniť peniaze. Ochotný starček išiel po peniaze, žena mu následne puzdro s 3 500 eurami vytrhla z ruky a ušla. Polícia má identikit páchateľky. Ako upozornila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, asi na 60 percent zodpovedá realite. Neznáma bola asi 160 cm vysoká, strednej postavy. Mala hnedé vlasy po plecia. Oblečené mala šaty po kolená. Obuté mala tmavohnedé poltopánky. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri vyšetrovaní, možno oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies