Stará láska nehrdzavie: Katy Perry a John Mayer sú opäť spolu

NETKY.SK • 26 Jún 2013, 15:39 • 2 min
Stará láska nehrdzavie: Katy Perry a John Mayer sú opäť spolu

LOS ANGELES - Amerického speváka Johna Mayera a popovú hviezdu Katy Perry, ktorí sa v marci rozišli, fotografi v pondelok v noci prichytili na odchode zo slávnostného podujatia Friars Foundation v New Yorku.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa napriek údajnému rozchodu držala za ruky, čím podnietila klebety o tom, že sa k sebe vrátili. Ako zdroj potvrdil pre magazín Us Weekly, na galavečere sa správali ako pár. "Katy sa stále usmievala a John jej niečo šepkal do ucha. Správali sa k sebe mimoriadne intímne a vyzerali veľmi zamilovane," povedal. Vzťah Perry a Mayera už dvakrát skrachoval, okrem tohto marca aj vlani v auguste. Speváčka ešte v rozhovore pre najnovšie číslo magazínu Vogue povedala, že s Mayerom nechodí, ale je do neho stále "šialene zamilovaná".

Mayer, ktorý má na konte sedem cien Grammy, má za sebou vzťahy s množstvom svetoznámych žien. Medzi jeho bývalé priateľky patria Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston či Taylor Swift. Katy Perry zas po krachu manželstva s britským komikom Russellom Brandom krátko randila s gitaristom kapely Florence and the Machine Robertom Ackroydom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona