Staňu po Ufe mrzia inkasované góly a zranenia spoluhráčov

NETKY.SK • 8 Október 2013, 11:20 • 2 min
Staňu po Ufe mrzia inkasované góly a zranenia spoluhráčov

MOSKVA - Slovenský hokejový brankár CSKA Moskva Rastislav Staňa po domácej výhre nad Salavatom Julajev Ufa 3:2 v stretnutí KHL priznal, že mužstvo bolo pripravené na víťazstvo.

slovakia

left justify in out

"CSKA potrebuje body. V tretej tretine sme po zlej druhej ukázali, že máme silu zápas zvrátiť. Bolo dobré, že z viacerých šancí sme jednu využili a ukázalo sa, že to stačilo," cituje ITAR-TASS slovenského legionára. Staňa reagoval aj na dva góly, ktoré inkasoval a je presvedčený, že obom mohol zabrániť. "Na začiatku stretnutia som mal puk chytiť. V druhom prípade strieľal Nikita Filatov spoza obrancu a vedel som, že mieri hore a bol som na to pripravený. On ale vystrelil dole. Mal som jeho strelu chytiť, ale nič sa nestalo. Ďakujem však chlapcom, že nerezignovali a dôležité je, že sme vyhrali."

Rastislava Staňu po vyhratom súboji mrzela skutočnosť, že zase prišli o zraneného hráča. Po faule Zinovieva nedohral Jakub Rylov. "Neviem, čo sa to s našim mužstvom robí," uviedol Staňa a pokračoval: "Kvôli zraneniam strácame hráčov ako na vojnovom poli. V každom stretnutí sa nám niekto zraní a to mrzí. Len čo sa Jakub Rylov uzdravil, tak sa znova zranil. Podarilo sa mu obohrať Zinovieva, ale to, čo prišlo potom, bolo jednoducho nepekné. Chýbajú nám teraz hráči, a preto je dobré, že prišiel David Nemirovsky."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies